Pracownika, który ma już zapisaną historię zleceń, zadań etc. nie można usunąć.
System zablokuje usunięcie ze względu na powiązania z różnymi dokumentami.
Takie pracownika można dezaktywować.
Ustawienia-> Warsztat-> Lista pracowników
Przejdź do danego pracownika
Kliknij Aktywny, aby pracownik dezaktywować
