Można zmienić status zlecenia na taki, gdzie będzie możliwa edycja.
Można to zrobić w danym zleceniu w sekcji “Podstawowe” lub na bezpośrednio na liście zleceń.
Jeśli jest potrzeba, aby na danym statusie była możliwa edycja należy:
Przejść do Ustawienia-> Warsztat-> Statusy zleceń
Przejdź do wybranego statusu zlecenia
Wyłącz opcję “Blokuj edycję”
