Nie, usuniętego zlecenia nie można przywrócić.
Można się zabezpieczyć przed przypadkowym usunięciem. W Ustawienia-> Warsztat -> Statusy zleceń w każdym statusie można włączyć opcję “Zablokuj usunięcie”.
Pracownik nawet z pełnymi uprawnieniami nie będzie mógł usunąć zleceń, może to zrobić tylko administrator.
