Przejdźmy do miejsca, które mogło spowodować problemy:
Ustawienia -> Warsztat -> Zlecenia
Po prawej stronie proszę znaleźć "Lista statusów, których zlecenia będą domyślnie wyświetlane na głównej liście zleceń"
Tam proszę dodać wszystkie statusy oprócz "zakończone" lub usunąć wszystko co jest tam dodane
