Aby usunąć zlecenie:Przejdź na listę zleceńZaznacz wybrane zlecenieNad listą wybierz przycisk “Usuń zaznaczone”Usunąć zlecenia może tylko administrator konta. Pracownik nawet z pełnymi uprawnieniami nie będzie mógł usunąć zleceń.